באחד משיטוטי בסופר באיזור הממרחים נגלה לעיני ממרח
חדש שלא הכרתי - ממרח נוגט אגוזים . קניתי.לנסות .
כשהגעתי הביתה וטעמתי גילית כי הטעם הוא בדיוק כמו
של המילוי בתוך החטיף קינדר בואונו ובאותה השניה דמיינתי
עוגה בטעמים האלו.
אז התחלתי לחשוב, לבנות לי בראש את העוגה המדהימה
שאני הולכת להכין ולאחר מחשבות ותכנונים רבים הגעתי לתוכנית הסופית.
את העוגה הכנתי בערב החג והיום אשתף אתכם (לאחר הבקשות הרבות )
במתכון ובאופן ההכנה .
מצרכים :
1 צנצנת ממרח נוגט אגוזים
1שמנת להקצפה
3 חפיסות שוקולד חלב(סה"כ 300 גרם)
2 כפות שמן
50 גרם שוקולד לבן
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
4 בייצים מופרדות
כוס חלב
2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
לוקחים קערת סלט עגולה זכוכית או ברזל או לחלופין תבנית סיליקון עגולה .
*הרעיון בשימוש של חצי עיגול עלה לי מהסיבה שחטיף הקינדר
בנוי בצורת דבשות ממולאות ולכן התחשק לי לדמות את צורת החטיף.
את הקערה משמנים מעט ומצפים בניילון נצמד באופן חלק ללא גבשושיות.
לאחר שהקערה מצופה בניילון נצמד מכניסים ל10 דקות למקפיא.
לוקחים 200 גרם שוקולד חלב וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות
או בבן מארי למי שמעדיף.
כאשר השוקולד מומס ונוזלי מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים היטב-
שיטה לשוקולד מתקרש.
מוציאים את התבנית/קערה מהמקפיא ויוצקים לתוכה את השוקולד
ובתנועות סיבוביות מצפים את כל הקערה- שימו לב השוקולד מתקשה
מהר אז כדאי לעשות את הפעולה במהירות . אם יש חורים ניתן לצפות
ולטייח בעזרת לקקן .
מחזירים את הקערה למקפיא ומתחילים בהכנת המילוי.
מכינים את עוגת הבסיס-
*מכיוון שמדובר בעוגה לא סימטרית גם השכבות אינן סימטריות ולכן
אני השתמשתי בתבנית רינג 3 פעמים לאפיית 3 שכבות שונות בגודלן
למי שרוצה לחסוך בזמן ניתן לאפות עוגה אחת ולחתוך אותה לשכבות
ולהקטין מבחינת קוטר כל שכבה לפי הצורך .
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר (מוסיפים סוכר בהדרגה) בקערה
נפרדת מערבבים חלמונים עם שמן,תמצית וניל ,חלב וקמח .
מקפלים את שתי הבלילות בעדינות לבלילה אחת אחידה ומחלקים ל3
בלילות .
את תבנית הרינג מסדרים לפי הגודל המירבי(התחתון) של הקערה -
לשכבה התחתונה ,מצפים נייר כסף ,משמנים,שופכים את הבלילה ומכניסים
לתנור שחומם מראש ל170 לכ20 דקות- תלוי בתנור- עד להזהבה מלאה-
בודקים עם קיסם יובש.
מוציאים מהתנור ועושים את אותה הפעולה עם קוטר קטן יותר לשכבה
האמצעית ושוב עם קוטר קטן יותר לשכבה הראשונה.
*בשביל להקטין את הקוטר ברינג תוכלו להעמיד אות בתוך הקערה ולדעת
מה הגודל שאתם צריכים.
על כל אחת מהשכבות יוצקים נוזל מיים עם כפית נס קפה ושוקולית
להרטבת העוגה ומצננים את השכבות .
לשכבות המוס-
מקציפים שמנת להקצפה לקצפת יציבה (אני מעדיפה את השמנת הרגילה ולא המתוקה
שכן אנחנו מוסיפים לה שוקולד והוא מספיק מתוק)
תוך כדי ממיסים 100 גרם שוקולד חלב לנוזלי.
מקפלים את השוקולד המומס לתוך השמנת המוקצפת עד לקבלת מרקם אחיד
של מוס שוקולד.
עכשיו בונים את העוגה-
מוציאים את הקערה מהמקפיא ויוצקים בראשה 4 כפות ממרח נוגט אגוזים.
מורחים מעט את הממרח בדפנות הקערה אך משאירים כמות בתחתית.
מניחים שכבת עוגה ראשונה(הקטנה ביותר) .
מעליה יוצקים מוס שוקולד ומיישרים
מעליו מניחים שכבת עוגה שניה(בינונית) - מורחים אותה בשכבת ממרח דקה.
יוצקים שכבת מוס נוספת
מניחים את שכבת העוגה האחרונה שגם אותה מרחנו בשכבת ממרח נוגט אגוזים (מהצד
הפנימי) שימו לב שהגענו לסוף העוגה והשכבה האחרונה סוגרת לנו את הקערה הרמטית .
מכניסים לצינון למקפיא לכ- 5 שעות.
*לפני הגשה יש להוציא את העוגה כחצי שעה מהמקפיא.
הופכים את הקערה על צלחת או מגש ומושכים את הניילון הנצמד.
אם נתקלנו בקשיים ניתן להכניס סכין חדה או כל כלי דק לשחרר מעט
ולתת פוש לעוגה החוצה.
לקישוט-
אם כבר הדמיית העוגה לקינדר בואנו אז עד הסוף - את הקישוט נעשה
כמו בחטיף המקורי- ממיסים 50 גרם שוקולד לבן ומכניסים בשקית
זילוף- או שקית אוכל וגוזרים את הקצה .
מזלפים בתנועות פסים למעלה .
הרי לכם עוגת שכבות מטריפה ביופיה והטעם - חלום .
בהצלחה !!!
אשמח לתגובות ולעזור בשאלות :)
חדש שלא הכרתי - ממרח נוגט אגוזים . קניתי.לנסות .
כשהגעתי הביתה וטעמתי גילית כי הטעם הוא בדיוק כמו
של המילוי בתוך החטיף קינדר בואונו ובאותה השניה דמיינתי
עוגה בטעמים האלו.
אז התחלתי לחשוב, לבנות לי בראש את העוגה המדהימה
שאני הולכת להכין ולאחר מחשבות ותכנונים רבים הגעתי לתוכנית הסופית.
את העוגה הכנתי בערב החג והיום אשתף אתכם (לאחר הבקשות הרבות )
במתכון ובאופן ההכנה .
מצרכים :
1 צנצנת ממרח נוגט אגוזים
1שמנת להקצפה
3 חפיסות שוקולד חלב(סה"כ 300 גרם)
2 כפות שמן
50 גרם שוקולד לבן
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
4 בייצים מופרדות
כוס חלב
2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
לוקחים קערת סלט עגולה זכוכית או ברזל או לחלופין תבנית סיליקון עגולה .
*הרעיון בשימוש של חצי עיגול עלה לי מהסיבה שחטיף הקינדר
בנוי בצורת דבשות ממולאות ולכן התחשק לי לדמות את צורת החטיף.
את הקערה משמנים מעט ומצפים בניילון נצמד באופן חלק ללא גבשושיות.
לאחר שהקערה מצופה בניילון נצמד מכניסים ל10 דקות למקפיא.
לוקחים 200 גרם שוקולד חלב וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות
או בבן מארי למי שמעדיף.
כאשר השוקולד מומס ונוזלי מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים היטב-
שיטה לשוקולד מתקרש.
מוציאים את התבנית/קערה מהמקפיא ויוצקים לתוכה את השוקולד
ובתנועות סיבוביות מצפים את כל הקערה- שימו לב השוקולד מתקשה
מהר אז כדאי לעשות את הפעולה במהירות . אם יש חורים ניתן לצפות
ולטייח בעזרת לקקן .
מחזירים את הקערה למקפיא ומתחילים בהכנת המילוי.
מכינים את עוגת הבסיס-
*מכיוון שמדובר בעוגה לא סימטרית גם השכבות אינן סימטריות ולכן
אני השתמשתי בתבנית רינג 3 פעמים לאפיית 3 שכבות שונות בגודלן
למי שרוצה לחסוך בזמן ניתן לאפות עוגה אחת ולחתוך אותה לשכבות
ולהקטין מבחינת קוטר כל שכבה לפי הצורך .
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר (מוסיפים סוכר בהדרגה) בקערה
נפרדת מערבבים חלמונים עם שמן,תמצית וניל ,חלב וקמח .
מקפלים את שתי הבלילות בעדינות לבלילה אחת אחידה ומחלקים ל3
בלילות .
את תבנית הרינג מסדרים לפי הגודל המירבי(התחתון) של הקערה -
לשכבה התחתונה ,מצפים נייר כסף ,משמנים,שופכים את הבלילה ומכניסים
לתנור שחומם מראש ל170 לכ20 דקות- תלוי בתנור- עד להזהבה מלאה-
בודקים עם קיסם יובש.
מוציאים מהתנור ועושים את אותה הפעולה עם קוטר קטן יותר לשכבה
האמצעית ושוב עם קוטר קטן יותר לשכבה הראשונה.
*בשביל להקטין את הקוטר ברינג תוכלו להעמיד אות בתוך הקערה ולדעת
מה הגודל שאתם צריכים.
על כל אחת מהשכבות יוצקים נוזל מיים עם כפית נס קפה ושוקולית
להרטבת העוגה ומצננים את השכבות .
לשכבות המוס-
מקציפים שמנת להקצפה לקצפת יציבה (אני מעדיפה את השמנת הרגילה ולא המתוקה
שכן אנחנו מוסיפים לה שוקולד והוא מספיק מתוק)
תוך כדי ממיסים 100 גרם שוקולד חלב לנוזלי.
מקפלים את השוקולד המומס לתוך השמנת המוקצפת עד לקבלת מרקם אחיד
של מוס שוקולד.
עכשיו בונים את העוגה-
מוציאים את הקערה מהמקפיא ויוצקים בראשה 4 כפות ממרח נוגט אגוזים.
מורחים מעט את הממרח בדפנות הקערה אך משאירים כמות בתחתית.
מניחים שכבת עוגה ראשונה(הקטנה ביותר) .
מעליה יוצקים מוס שוקולד ומיישרים
מעליו מניחים שכבת עוגה שניה(בינונית) - מורחים אותה בשכבת ממרח דקה.
יוצקים שכבת מוס נוספת
מניחים את שכבת העוגה האחרונה שגם אותה מרחנו בשכבת ממרח נוגט אגוזים (מהצד
הפנימי) שימו לב שהגענו לסוף העוגה והשכבה האחרונה סוגרת לנו את הקערה הרמטית .
מכניסים לצינון למקפיא לכ- 5 שעות.
*לפני הגשה יש להוציא את העוגה כחצי שעה מהמקפיא.
הופכים את הקערה על צלחת או מגש ומושכים את הניילון הנצמד.
אם נתקלנו בקשיים ניתן להכניס סכין חדה או כל כלי דק לשחרר מעט
ולתת פוש לעוגה החוצה.
לקישוט-
אם כבר הדמיית העוגה לקינדר בואנו אז עד הסוף - את הקישוט נעשה
כמו בחטיף המקורי- ממיסים 50 גרם שוקולד לבן ומכניסים בשקית
זילוף- או שקית אוכל וגוזרים את הקצה .
מזלפים בתנועות פסים למעלה .
הרי לכם עוגת שכבות מטריפה ביופיה והטעם - חלום .
בהצלחה !!!
אשמח לתגובות ולעזור בשאלות :)
עוגה מדהימה, לא הבנתי לגבי העוגה,את מכינה 3 עוגות בגדלים שונים ? עוגה אחת וחותכת לשכבות ?
השבמחקהיי חלי , אני הכנתי 3 עוגות לפי הגודל של התבנית -כל שכבה הקטנתי את הרינג. נתתי אופציה נוספת להכין עוגה שלמה מהבלילה ואותה לחלק ל3 וכל חלק לחתוך לו את הקוטר לפי התבנית (:
מחקקארין את פשוט אלופה!
השבמחקתודהההה (:
מחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקלא הבנתי משהו, למה את שמה נייר כסף לפני האפיה של העוגה?
השבמחקהיי אורי , הסיבה שאני שמה נייר כסף היא כי אני אופה בתבנית רינג - אין לה תחתית. אם לא אשים לה נייר כסף -לא יהיה מה שיתפוס את הבלילה (:
מחקהיי קארין.
השבמחקאני לא מצליחה להמיס את השוקולד חלב :(:(:( הוא נשרף לי כל פעם.
האם לשים את המיקרו על הפשרה ולא על חימום??
עזרה דחוף..
היי מור , תנסי להמיס בפולסים של 20 שניות תוציאי תני ערבוב ותכניסי שוב
מחקהצליח לי..תודה רבה :)
השבמחקשאלה נוספת. כאשר אני מערבבת את החלמונים של תמצית וניל, קמח וחלב. כתבת לשים שמן. כמה שמן לשים?
מצוין!
מחקשמן לבלילה 3/4 כוס
אני רוצה לעשות את העוגה אבל יש לי רק תבנית 26 מה אעשה ?
השבמחקהיי נועה , קערה עגולה יש לך ? אם כן תכיני בתבנית 26 את העוגה (היבשה) ותחתכי אותה ל3 שכבות ותחתכי גם בקוטר על מנת שיכנס בגודל הקערה. אם אין לך קערה עגולה ואת רוצה להכין רק בתבנית 26 את גם יכולה את אותו המתכון והשלבים רק ללא הציפוי מההתחלה אלא בסוף תשפכי את השוקולד המומס
מחקיש שיטה קלה לחתוך את העוגה באמצע לשתיים ? אני מפחדת שאהרוס אותה
מחקסכין ארוכה ומשוננת תכניסי מהאמצע וצאי אית החוצה .ואז צד שני. לא לשכוח- קודם לקרר אחכ לחתוך ,קודם לחתוך אחכ להרטיב (לשפוך את הנוזלים)
השבמחקאם אופים הכל בפעם אחת כמה זמן אפיה?
השבמחקהיי שירלי ,אם את אופה את כל הבלילה זמן האפיה הוא כ 30 דקות -תלוי בתנור. הרעיון הוא שהעוגה תזהיב ואם תכניסי שיפוד עץ הוא יצא יבש
מחקאפשר להכין עם קערה מפלסטיק? זה ייתפס?
השבמחקבטח... ניילון נצמד יתפס בלי בעיה
מחקהיי קארין אני מאוד חדש בעניין העוגות והמאפים אז אשמח אם תוכלי לעזור לי .
השבמחק1.האם חשוב לעטוף בשלב הראשוני את הזכוכית רק בניילון נצמד?
2. אם אאלתר רינג מנייר כסף זה יתפוס ?
3.לא כלכך הבנתי את עניין הנוזל עם הנס והשוקו שמוזגים.. מתי מוזגים ומה המטרה של זה ?
היי תמיר, קודם כל בהצלחה !
מחק1.אתה עוטף את הקערה בניילון נצמד בכדי שהשוקולד ישלף בקלות. אם אתה משתמש בתבנית סיליקון תוכל להמנע מהניילון . אם בנירוסטה או זכוכית תצטרך את הניילון.
2.רינג מניר כסף יכול לתפוס אם תיצור אחד כמו שצריך.
3.הנוזל נועד בכדי להפוך את העוגה היבשה לרטובה ורכה יותר.
מוזגים את הנוזל דקה לפני שמכניסים את העוגה לתבנית העגולה (אחרי שהתקרר) .
אני כאן לשאלות נוספות .
בהצלחה :-)
הכל כבר כמעט מוכן העוגה והמוס ואני ממש מתקשה בשלב הראשוני של לצפות ולכסות את הניילון בשוקולד שאני ממיס..
השבמחקהמסת את השוקולד ? שפוך עם כף לקערה ותמרח עם הכף בתנועות עיגוליות
מחקאוקיי אנסה שוב .. ניסיתי פעמיים וזה פשוט משך לי את הניילון נצמד מהקערה
השבמחקאולי שמת יותר מדי שמן מתחת לניילון?
מחקאת הקצוות של הניילון תשאיר ארוכות שיצמדו טוב לקערה מבחוץ
קארין תודה על העזרה ניסיתי להעלות פה את התוצאה אבל לא הצלחתי להעלות תמונה.
השבמחקאת יכולה להסתכל בפייסבוק .
Tamir avinu.
היי, העוגה נראית מדהימה ואני הולכת לנסות להכין אותה.
השבמחקכמה מים צריך בשביל הנוזל ששופכים מעל העוגה להרטיב אותה?
תודה :-)
בערך חצי כוס - לשכבה. בהצלחה :)
מחקאז הכנתי את העוגה ויש לי מספר בעיות/שאלות:
מחק1. הניילון הנצמד היה קטן מדי לקערה והשתמשתי ב-3 חתיכות נפרדים כדי לצפות את כולה. בסופו של דבר לא הצלחתי לחלץ את כל הניילון בשלום ונשארו חתיכות בתוך השוקולד... יש שיטה יותר טובה?
2. כשהרטבתי את העוגה היה לי ממש קשה להרים אותה ולהניח אותה בקערה מבלי שתתפורר. אולי אפשר להרטיב רק אחרי שמניחים כל שכבה?
ובאותו נושא- לא הצלחתי למרוח את הממרח על העוגה הרטובה מבלי שתתפורר. חשבתי פעם הבאה לזלף אותו וזהו
חוץ מזה היה ממש טעים :-) תודה
היי נועם ,
מחק1. אין בעיה להשתמש בכמה חתיכות אבל חשוב שהניילון יהיה גדול מהקערה שנוכל למצוא את הקצוות ובעזרתם למשוך אותו . כך לא ידבק לשוקולד.
2.הרעיון להרטיב כשהיא כבר קרה וישר להניח על העוגה. אם מתמהמהים הספיגה מפוררת את העוגה.
וגם בעניין המריחה- אם תעשי זאת לפני שהעוגה ספוגה לגמרי אין בעיה למרוח את הממרח .
לזלף זו גם אופציה.
אשמח לראות תמונה של התוצאה - את מוזמנת גם לתיי אותי - karin shai בפייסבוק
שמתי ניילון גם בקצוות אבל עדיין נדבק.
השבמחקיכול להיות שלא חיכיתי מספיק זמן כדי שהעוגה תפשיר לחלוטין...
אני אנסה שוב :-) אשלח לך תמונה
הי, רציתי לדעת אם אפשר להכין את העוגה בתבנית חד פעמית שטוחה? פשוט אין לי מקום בהקפאה, אם כן איך אפשר לעשות זאת? חשבתי אולי להכין הכל הפוך, אשמח לקצת עזרה.
השבמחקתודה
היי חנית בוודאי שאפשר להכין אותה בתבנית שטוחה . אותו הדבר, אותם השלבים למעט שלב ציפוי התבנית בשוקולד. העוגה תצא פצצה וטעימה אותו הדבר היא רק תאבד מהייחודיות של המראה שלה . אם תשפכי שוקולד מעל השכבות ותשימי קינדר בואנו זה יהיה יפה וגם טעים . בהצלחה ! אשמח לראות תמונה אחרי :-)
מחקהיי קארין ..יש אפשרות לאפות את העוגה באותה קערה שאני מצפה...זאת אומרת קודם אני יאפה את העוגה יתן לה להתקרר ואז אחלץ אותה ואז באותה קערה יכין את ציפוי השוקולד?? ואת העוגה אני יחלק ל 3 שכבות....
השבמחקהיי מעיין, אם יש לך תבנית/קערה שיכולה להכנס לתנור תוכלי לאפות את העוגה בתוכה כמו שרצית. שימי לב שהכמויות המתכון מספיקות ל3 שכבות אך אם תכיני את הבלילה בקערה היא תצא נמוכה יותר ואז השכבות יגיעו לגובה נמוך יותר ממילוי השכבות הרצוי .. אולי תגדילי מעט את הכמויות ואז לאחר האפיה יהיה לך את הקוטר הרצוי ותיפטרי מהעודפים באמצע . לא אמורה להיות עם זה בעיה בכל אופן. מקווה שהייתי ברורה מספיק...
מחקקערה בדיוק כמו בתמונה..אפשר להכניס לתנור?אם אני יכין את הבלילה כמו שרשום בקערה זה יצא מעט מידי???אני צריכה להכפיל כמויות??
מחקקערה כמו בתמונה אני לא בטוחה שחסינה לחום גבוה וממושך בתנור .. לא בטוחה שאלו קערות לשימוש בתנור יקירה ...
מחקלגבי הכמויות - לא הייתי מכפילה אלא מוסיפה כלומר - ביצה נוספת, רבע כוס סוכר,כוס קמח,רבע כוס שמן ורבע כוס חלב
היי קארין..אנ. רוצה לנסות להכין את העוגה..אבל לא ממש הבנתי איך אני מכינה את העוגה? כאילו אין לי תבנית רינג..יש אפשרות לעשות בתבנית אלומניום עגולה רגילה?
השבמחקומה צריך לעשות לעוגה לפני שמכניסים אותה לתנור?
היי קארין..אנ. רוצה לנסות להכין את העוגה..אבל לא ממש הבנתי איך אני מכינה את העוגה? כאילו אין לי תבנית רינג..יש אפשרות לעשות בתבנית אלומניום עגולה רגילה?
השבמחקומה צריך לעשות לעוגה לפני שמכניסים אותה לתנור?
היי קארין..אנ. רוצה לנסות להכין את העוגה..אבל לא ממש הבנתי איך אני מכינה את העוגה? כאילו אין לי תבנית רינג..יש אפשרות לעשות בתבנית אלומניום עגולה רגילה?
השבמחקומה צריך לעשות לעוגה לפני שמכניסים אותה לתנור?
היי אוריה , יש לך שתי אפשרויות - או להכין את העוגה בקערה/תבנית עגולה או בתבנית רגילה. ההבדל הוא במראה החיצוני ובציפוי .
השבמחקאם תלכי על התבנית/קערה לפי המתכון אז יש לך את כל ההוראות מפורטות עם תמונות במתכון. אם אין לך קערה/רינג אז תכיני בתבנית 26 רגילה את הטורט, תחתכי אותו ל3 שכבות ובין השכבות תניכי את המוס ושאר המילוי . מלמעלה תצפי בשוקולד כמו בקערה רק ללא התבנית העגולה . מקווה שהייתי ברורה :)
היי קארין..שוב אני:)
השבמחקכמה זמן בערך לוקח להכיו את העוגה הזאת?
היי קארין..שוב אני:)
השבמחקכמה זמן בערך לוקח להכיו את העוגה הזאת?
את השכבות בערך שעה אם את אופה כל שכבה בנפרד. אם את אופה יחד וחותכת אז כחצי שעה. ואז לקרר ולהכין את כל העוגה ... סהכ בערך שלוש שעות(כולל זמני המתנה)
מחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקהיי קארין
השבמחקלא מוצאת את הממרח הזה חיפשתי בשתי סופרים..יש משהו אחר שאפשר להשים במקום?
היי, את יכולה לקנות כל ממרח נוגט... יש בחנויות מתמחות אפיה ממרחי נוגט של כל מיני חברות...
מחקאפשר נוטלה?
השבמחקכן :-)
מחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקכמה זמן העוגה מחזיקה במקרר
השבמחקהיי, אצלי היא לא שורדת הרבה כי היא מתחסלת מהר.
מחקאני מניחה שלא יותר מ5 ימים במקרר שכן היא חלבית.
יש לי עוד בעיה המוס נשאר נוזלי
מחקכנראה שלא הקצפת מספיק את השמנת . או שתכיני חדש או שתשתמשי בזה אבל בכל שכבה שתמרחי תני זמן מנוחה בהקפאה של רבע שעה לפחות בכדי שהמוס יתייצב
מחקהעוגה נפלה לי בשניה שהוצאתי אותה מהתבנית מה אפשר לעשות בפעם הבאה
השבמחקהיי שרה, הכנת את כל הבלילה יחד או שחילקת ל3 בלילות ?
מחקהיי איפה ניתן לקנות את הממרח קרם אגוזים ? לא מצאתי בסופרים :/
השבמחקהיי הילה, המתכון נכתב לפני יותר משנתיים לכם יש סיכוי שהשחר הפסיקו לייצר... בכל אופן כל ממרח נוגט או נוגט אגוזים שתמצאי תוכלי למרוח יוצא נדיר
מחקהיי הילה, המתכון נכתב לפני יותר משנתיים לכם יש סיכוי שהשחר הפסיקו לייצר... בכל אופן כל ממרח נוגט או נוגט אגוזים שתמצאי תוכלי למרוח יוצא נדיר
מחקהיי קארין. אני רוצה להכין את העוגה בתבנית רגילה. איך את ממליצה לי לחתוך את העוגה ל 3 חתיכות בצורה הכי טובה?
השבמחקלגבי הציפוי- מה השכבה האחרונה שאיתה אני צריכה לסיים את העוגה ומעליה לשפוך את ציפוי השוקולד?
היי לודה, בתבנית רגילה תכיני בקפיצית או רינג שיהיה גבוהה ותחתכי ל3 שכבות. בין השכבות תשימי את השאר. השכבה האחרונה לפני ציפוי השוקולד יכולה להיות הטורט או המוס. אם זה המוס -שיהיה קר מאד/קפוא לפני יציקת השוקולד.בהצלחה.
מחקהיי לודה, בתבנית רגילה תכיני בקפיצית או רינג שיהיה גבוהה ותחתכי ל3 שכבות. בין השכבות תשימי את השאר. השכבה האחרונה לפני ציפוי השוקולד יכולה להיות הטורט או המוס. אם זה המוס -שיהיה קר מאד/קפוא לפני יציקת השוקולד.בהצלחה.
מחקמה גודל הקערה שהשתמשת בה?
השבמחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחק