מאז שקניתי את המכשיר המשולב בו ניתן להכין קייקפופס, קאפקייקס
ודונאטס אני לא מפסיקה לחשוב ולהגות רעיונות למתכונים חדשים ומצוינים איתו.
היום אספר לכם על רעיון מצוין !! עם מתכון נדיר לסברינות .
כן כאלה כמו של פעם רק במקום באפיה - במכשיר המשולב .
משתמשים בפלטות של הקאפקייקס:
הסברינות עצמן פרווה וניתן לשים קצפת פרווה ויוצא מצוין. ניתן גם לשים
קצפת חלבית .לבחירתכם . אני תמיד מכינה גם וגם בגלל הילדה הקטנה
והאלרגית לחלב שלי :)
3 בייצים- מופרדות,
כוס סוכר(חד פעמית),
2 כפות אינסטנט פודינג וניל,
2 כוסות קמח תופח (כוס חד פעמית),
חצי כוס שמן (כוס חד פעמית).
לסירופ-
3 כוסות מים ,
כוס סוכר,
כף רום (תמצית -לא אלכוהול).
לטופ:
2 מיכלי שמנת מתוקה- פרווה או חלבי לבחירתכם,
אינסטנט פודינג וניל ,
ריבת תות,
דובדבנים מסוכרים.
מקציפים חלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה .לאחר מכן מוסיפים את החלמונים,
אינסטנט פודינג,קמח ושמן . כאשר הבלילה אחידה מוזגים לתוך השקעים של הקאפקייקס
במכשיר המשולב.
*את השקעים יש לשמן- אני אוהבת לעשות את זה עם מברשת סיליקון אבל אפשר
בכל דרך שתבחרו- גם ספריי שמן.
כעבור 10 דקות מוציאים את הקאפקייקס המוכנים - לפי הצבע הזהוב.
בינתיים מכינים את הסירופ- בסיר קטן על הגז מרתיחים מים עם סוכר ולאחר שרתח
מורידים מהאש ושמים כף רום .
חותכים לקאפקייק את הראש/כובע/חלק עליון עגול- לא לזרוק- משתמשים בו.
מכניסים את הקאפקייק לתוך בריכת הסירופ, הופכים ומוציאים כאשר הוא ספוג לגמרי.
מניחים בצלחת הגשה ומוזגים עוד כף סירופ מעל.
מכינים את הקצפת-מקציפים 2 שמנת (צמחי או חלבי) עם אינסטנט פודינג אחד
ומכניסים לשקית זילוף.
מעל הקאפקייק מורחים כפית ריבת תות ומזלפים עם צנתר פרח לגובה - כמו גלידה.
את הכובע- החתיכת קאפקייק שנותרה טובלים גם כן בסירופ ומצמידים לקצפת בצד.
מעל שמים את הדובדבן והרי לנו סברינה מתוקה,טעימה וקלה להכנה .
מבטיחה לכם הנאה וטונות של מחמאות .
תהנו :)
לרכישת המכשיר- http://www.icake.co.il
ודונאטס אני לא מפסיקה לחשוב ולהגות רעיונות למתכונים חדשים ומצוינים איתו.
היום אספר לכם על רעיון מצוין !! עם מתכון נדיר לסברינות .
כן כאלה כמו של פעם רק במקום באפיה - במכשיר המשולב .
משתמשים בפלטות של הקאפקייקס:
הסברינות עצמן פרווה וניתן לשים קצפת פרווה ויוצא מצוין. ניתן גם לשים
קצפת חלבית .לבחירתכם . אני תמיד מכינה גם וגם בגלל הילדה הקטנה
והאלרגית לחלב שלי :)
מצרכים לכ-20 סברינות
לסברינות-3 בייצים- מופרדות,
כוס סוכר(חד פעמית),
2 כפות אינסטנט פודינג וניל,
2 כוסות קמח תופח (כוס חד פעמית),
חצי כוס שמן (כוס חד פעמית).
לסירופ-
3 כוסות מים ,
כוס סוכר,
כף רום (תמצית -לא אלכוהול).
לטופ:
2 מיכלי שמנת מתוקה- פרווה או חלבי לבחירתכם,
אינסטנט פודינג וניל ,
ריבת תות,
דובדבנים מסוכרים.
אופן ההכנה :
אינסטנט פודינג,קמח ושמן . כאשר הבלילה אחידה מוזגים לתוך השקעים של הקאפקייקס
במכשיר המשולב.
*את השקעים יש לשמן- אני אוהבת לעשות את זה עם מברשת סיליקון אבל אפשר
בכל דרך שתבחרו- גם ספריי שמן.
כעבור 10 דקות מוציאים את הקאפקייקס המוכנים - לפי הצבע הזהוב.
בינתיים מכינים את הסירופ- בסיר קטן על הגז מרתיחים מים עם סוכר ולאחר שרתח
מורידים מהאש ושמים כף רום .
חותכים לקאפקייק את הראש/כובע/חלק עליון עגול- לא לזרוק- משתמשים בו.
מכניסים את הקאפקייק לתוך בריכת הסירופ, הופכים ומוציאים כאשר הוא ספוג לגמרי.
מניחים בצלחת הגשה ומוזגים עוד כף סירופ מעל.
מכינים את הקצפת-מקציפים 2 שמנת (צמחי או חלבי) עם אינסטנט פודינג אחד
ומכניסים לשקית זילוף.
מעל הקאפקייק מורחים כפית ריבת תות ומזלפים עם צנתר פרח לגובה - כמו גלידה.
את הכובע- החתיכת קאפקייק שנותרה טובלים גם כן בסירופ ומצמידים לקצפת בצד.
מעל שמים את הדובדבן והרי לנו סברינה מתוקה,טעימה וקלה להכנה .
מבטיחה לכם הנאה וטונות של מחמאות .
תהנו :)
לרכישת המכשיר- http://www.icake.co.il
אלופה!
השבמחקמעולה
השבמחקיישר כח על ההסבר המפורט זה נראה מעולה תודה!
השבמחקתודה לך 😊
מחקהיי.
השבמחקהאם אפשר להכין את הבלילה ערב קודם ולשים במקרר?
וגם, את הסברינה צריך לטבול בסירופ כשהיא חמה?
תודה
היי, את הבלילה אכן תוכלי להכין ערב לפני ולשמור במקרר.
מחקאת הסברינות תוכלי לטבול כשהן חמות או פושרות .הסירופ צריך להיות חם .
בהצלחה
תודה רבה
מחקאהבתי, בהזדמנות אנסה.
השבמחקתודה קארין הכנתי את המתכון שלך ורק שיניתי את הסוכר ל- כמו סוכר לסוכרתיים וזה שווה במידה... אהבתי לראשונה למדוד בכוס חד פעמית ... חחח.
השבמחקלבנה אני שמחה שהכנת ויצא לך מוצלח :)
מחקתהני :)
הי הטבילה בסירופ צריכה להיעשות סמוך להגשה או שאפשר לטבול מראש ולשמור במקרר?
השבמחקאפשר לטבול מראש ואף רצוי כי אי אפשר לזלף את הקצפת על הסברינה כשהיא עוד חמה ... לשמור בקירור עד ההגשה וסמוך להגשה אפשר לזלף את הקצפת
מחקהיי המתכון נראה מעולה. שאלה - כשמקציבים את החלבונים עם הסוכר צריך כמו להקציף לקצף יציב ורק אחכ להוסיף את החלמונים ויתר המרכיבים?
השבמחקהיי גלית, אכן כן - להקציף לקצף לבן ויציב (לא ברמת מרנג אלא עדין יותר) ואז להוסיף את שאר המרכיבים :)
מחקבהצלחה !
היי קארין, המתכון נראה נהדר. אם אני מכינה היום בשביל מחר, לטבול אותם בסירופ ולשמור במקרר עד מחר או בחוץ? מחר אזלף את הקצפת.
השבמחקהיי לילך,
מחקתטבלי היום ותשמרי במקרר עד מחר . את הקצפת מומלץ לסלף סמוך להגשה .
תהנו :-)
היי קארין, מעדכנת שהכנתי את הסברינות אתמול כולל הזילוף. שמרתי בקופסא סגורה במקרר. הן יצאו פשוט מעולות וקצרו מלא מחמאות מהאורחים (היום). יצאו לי 27 סברינות. תודה רבה, שומרת את המתכון להבא (: חג שמח!
מחקהיי לילך, כיף לקרוא !!!
מחקתודה !!!
שיהיה חג שמח ואת מוזמנת להמשיך לעקוב 💗
אני אשמח, איך עושים את זה? יש דרך להמשיך לעקוב?
מחקיש לך אופציה לקבל את הפוסטים במייל - שימי לב מצד ימין יש "להשאר מעודכנים" ואת יכולה גם לעקוב בפייסבוק ושם אני גם כן מפרסמת :-)
מחקמהמםםםם חייבת להכין
השבמחקהביצים גודל L?
איך שסיימתי להכין את הבלילה לשמח ולמזוג בתבנית ? כמה מזגת חצי או 3/4 בשקע
מהמםםםם חייבת להכין
השבמחקהביצים גודל L?
איך שסיימתי להכין את הבלילה לשמח ולמזוג בתבנית ? כמה מזגת חצי או 3/4 בשקע
היי ריקי, כן ביצים L
מחקאת הבלילה למזוג ישר לשקעים לאחר ההכנה .
למזוג עד סוף השקע התחתון
היי קארין מתכון מעולה!
השבמחקאם אני רוצה להכין אותו בתבניות מאפינס בתנור לכמה זמן וכמה מעלות עליי לשים?
180 מעלות לבערך 20 דקות בחום עליון ותחתון.
מחקתשימי לב שמזהיב ותבדקי עם קיבם שיבש בפנים.
בהצלחה
180 מעלות לבערך 20 דקות בחום עליון ותחתון.
מחקתשימי לב שמזהיב ותבדקי עם קיבם שיבש בפנים.
בהצלחה
הסברינות נראות מצוין. אני מעוניינת להכין אתם לשבת בר מצווה של בני. אשמח לדעת מניסיון איזה שלבים להכין בחמישי ואיזה שלבים בשישי לפני ההגשה
השבמחקהיי תהילה,כיוון שהסברינות רטובות תוכלי להכין את הכל ביום חמישי ולשמור בקירור. תוכלי אפילו להכין לפני ולשמור בהקפאה ולהפשיר לפני הגשה. בכל אופן אם תרצי להכין בשלבים בכל זאת אז בחמישי תכיני את העוגות והסירופ ובשישי תוסיפי את הקצםת ותוסיפי גם עוד סירופ. מזל טוב
מחקהיי תהילה,כיוון שהסברינות רטובות תוכלי להכין את הכל ביום חמישי ולשמור בקירור. תוכלי אפילו להכין לפני ולשמור בהקפאה ולהפשיר לפני הגשה. בכל אופן אם תרצי להכין בשלבים בכל זאת אז בחמישי תכיני את העוגות והסירופ ובשישי תוסיפי את הקצםת ותוסיפי גם עוד סירופ. מזל טוב
מחקהי. אפשר להקפיא בסיוןם ההכנה? כולל הקצפת? או שאת הקצפת כדאי להוסיף טרי...
השבמחקהיי עדי,אפשר להקפיא כולל את הקצפת,לוודא ששמת מי סוכר ברמה שהסברינה ספגה היטב. מומלץ להוסיף מי סוכר לפני הגשה.תהני
מחקהיי עדי,אפשר להקפיא כולל את הקצפת,לוודא ששמת מי סוכר ברמה שהסברינה ספגה היטב. מומלץ להוסיף מי סוכר לפני הגשה.תהני
מחקתודה!
מחק