יום רביעי, 11 ביוני 2014

ניקה בר- מסעדת חוף בהרצליה

מסעדות ומקומות בילוי קונספט נפתחים כל הזמן בשלל רעיונות מקסימים .
אתמול ביקרתי במקום חדש שנפתח בחוף השרון ממש על החוף - ניקה בר שמו .
 

המקום הינו מסעדת חוף כאשר האווירה אתמול היתה אווירה יוונית.
ברגע ששמעתי קצת שללתי - אני לא מחובבי הז'אנר אבל בכל זאת הגעתי לבדוק את
המקום - מישהו צריך לעדכן אתכם לא ?!
ניקה בר מורכב מ3 מתחמים - המסעדה העליונה , מקום מקורה עם גג אך חלונותיו פתוחים
לאויר הים . מתחת חלק חיצוני של המסעדה - שולחנות, כסאות כורסאות ושמשיות ,
 הכל על רצפה מרוצפת ( למי שלא אוהב חולות אבל בא לו להרגיש על הים בכל זאת)
ומתחם נוסף - על החוף עצמו (ווי זמיר חולות ) עם כסאות ים ושמשיות .
המלצרים מגיעים לכל פינה .
המתחם העליון נראה שילוב של בר יווני ובר מקסיקני ,.בר מעץ עם שילובי קש.

ליד הבר ישבו שני נגנים עם בוזוקי ומגבר ומנגנים לקהל המבקר צלילים יוונים מוכרים
יותר ומוכרים פחות .
ריח של אוזו נעים מגיע אלי לאף , נכנסתי לאוירה .
ארוע ההשקה למקום מתחיל בשעות בין ערביים על מנת שנוכל לחזות במראה המרהיב
של השקיעה בחוף . בהחלט מוסיף לאוירה .
 

בניקה בר המנות הינן מנות טפאסים קטנות וטעימות.
דגמתי את כל התפריט (מדובר בטפאסים כן ?!) ושרדתי כדי לספר לכם .
אמפנדס במילוי בשר וזיתים :

הסיגרים של ניקה במילוי בשר וצנוברים :

הפרזנטציה של המנה הזו מהממת , סיגר בכוס טחינה מצוינת , הסיגר דק וטעים
הבשר מעולה - מנה מומלצת מאוד !
פלאפל כרובית במילוי פרמז'ן ועשבי תיבול:

עלי גפן בתיבול לימונים כבושים:

עוד מנה שהתחבבה עלי במיוחד , מגיעה על מצע של יוגורט חמצמץ ומעל
תיבול טעים של זרעי כוסברה . אהבתי !
כרובית קיסר מטוגנת ברוטב קיסר,עלי ארוגולה ועגבניות טריות:

מנה נהדרת ומומלצת !
מאפה יווני במילוי חלומי, עשבי תיבול,כרישה,פלפל קלוי מוגש עם ביצה רכה
ורוטב ציזיקי:

פרגית סופלקי על מיני לאפה עם עגבניות ובצל בגריל:

לקינוח איך אפשר בלי -
משולשי אבטיח בתוספת (איך לא) קוביות פטה (בולגרית ) :

לסיכום :
האוכל -טעים !
האווירה - מצוינת .
הנוף - נהדר.
המוסיקה - טובה (גם למי שלא חובב את הז'אנר) .

ממולץ להגיע עם חברים או כערב רומנטי .
ניקה בר - חוף השרון הרצליה פיתוח  .
חניה בחניון הקשתות .
תהנו :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה