לארוחת ערב לשישי האחרון הכנתי שוקיים עוף ברוטב מעולה ובשר בקר מ-צ-ו-י-ן .
החלטתי לשתף אתכם במתכונים הנפלאים שיצרו ארוחה טעימה מאוד ! וקיבלתי
המון תשבוחות .
המתכון הראשון הוא לשוקיי עוף ברוטב בתנור :
המצרכים :
שוקי עוף (או כנפיים - מה שאתם אוהבים )
רוטב קנור -רוטב לעוף עם שזיפים ,
רוטב צ`ילי מתוק ,
שומשום .
אופן ההכנה:
בתבנית יש לפזר את העופות ,לעסות אותם ברטבים שיהיו עטופים לגמרי ברוטב
ומלמעלה לפזר את השומשום .
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל 40 דקות .
התוצאה יפהייפיה וממש טעים !!!!!
המתכון השני הוא לבשר בקר ברוטב עם תפוחי אדמה בתנור .
המצרכים :
בשר בקר מספר 5 טרי ,
רוטב טריאקי של קנור ,
חרדל דיז`ון עם גרגירים שלמים ,
עלי דפנה ,
תפוחי אדמה קטנים או גדולים חצויים,
מלח גרוס.
אופן ההכנה :
בתבנית מניחים את הבשר, מעסים את הבשר ברוטב הטריאקי וגרגירי הדיז`ון ,
מפזרים מלמעלה את עלי הדפנה ,מכסים בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם
מראש ל250 מעלות למשך שעתיים עד שעתיים וחצי .
את תפוחי האדמה ניתן לקלף או להשאיר עם קליפה (לטעמכם... אני אוהבת עם הקליפה)
ולמרוח גם אותם ברוטב ובדיז`ון.
לאחר שמוצאים מהתנור מפזרים את המלח הגרוס מעל .
ללקק את האצבעות כמה שזה טעים !
תוספות מומלצצות - אורז וסלט ירקות קצוץ .
בהחלט הכנה קלילה ומהיר ותוצאה מעולה !!!
תהנו :)
החלטתי לשתף אתכם במתכונים הנפלאים שיצרו ארוחה טעימה מאוד ! וקיבלתי
המון תשבוחות .
המתכון הראשון הוא לשוקיי עוף ברוטב בתנור :
המצרכים :
שוקי עוף (או כנפיים - מה שאתם אוהבים )
רוטב קנור -רוטב לעוף עם שזיפים ,
רוטב צ`ילי מתוק ,
שומשום .
אופן ההכנה:
בתבנית יש לפזר את העופות ,לעסות אותם ברטבים שיהיו עטופים לגמרי ברוטב
ומלמעלה לפזר את השומשום .
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל 40 דקות .
התוצאה יפהייפיה וממש טעים !!!!!
המתכון השני הוא לבשר בקר ברוטב עם תפוחי אדמה בתנור .
המצרכים :
בשר בקר מספר 5 טרי ,
רוטב טריאקי של קנור ,
חרדל דיז`ון עם גרגירים שלמים ,
עלי דפנה ,
תפוחי אדמה קטנים או גדולים חצויים,
מלח גרוס.
אופן ההכנה :
בתבנית מניחים את הבשר, מעסים את הבשר ברוטב הטריאקי וגרגירי הדיז`ון ,
מפזרים מלמעלה את עלי הדפנה ,מכסים בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם
מראש ל250 מעלות למשך שעתיים עד שעתיים וחצי .
את תפוחי האדמה ניתן לקלף או להשאיר עם קליפה (לטעמכם... אני אוהבת עם הקליפה)
ולמרוח גם אותם ברוטב ובדיז`ון.
לאחר שמוצאים מהתנור מפזרים את המלח הגרוס מעל .
ללקק את האצבעות כמה שזה טעים !
תוספות מומלצצות - אורז וסלט ירקות קצוץ .
בהחלט הכנה קלילה ומהיר ותוצאה מעולה !!!
תהנו :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה