ליה הקטנה חוגגת שנה . והגיעה העת לעשות לה צילומי קייק סמאש כמו שעשיתי ללירון כשחגג שנה...
אממה - ליה שלי קצת שונה מלירון .... היא אלרגית לחלב .
אנחנו שומרים עליה שמא תיחשף במליון עיניים ומקפידים על כל דבר שהיא מכניסה לפה .
אז חשבתי לוותר . אבל ההרגשה שהילדה צריכה להיות שונה / לא לעשות את מה שאח שלה וחברים שלה (אצלנו
קייק סמאש זה טרנד בחברה..) עושים - דיי התבאסתי ... אז החלטתי שלא. אני לא מוותרת !
אני אכין את העוגה בעצמי ואדאג שתהיה פרווה ב-100 אחוז והכל יהיה בסדר!
וכך עשיתי .
הדרכה מלאה להכנת העוגה :
הכנתי עוגת שוקולד עם בלילה של השופרסל - פרווה ללא חשש ל"עלול להכיל/ יוצר בפס יצור חלבי (אלה מושגים
שלומדים רק כשמגלים שהילד אלרגי....)
לבלילה מוסיפים שמן וביצים. הכנתי אותה בקוטר 24 שתצא גבוה ונתתי לה להתקרר.
במקום לצפות אותה בממרח שוקולד - ציפיתי אותה בממרח לוטוס שגם הוא פרווה ללא שום חשש (וטעים להפליא).
הציפוי אגב למי שלא יודע אמור להיות ממש שכבה דקה וזה לצורך הדבקת ציפוי הבצק סוכר.
ואז הכנתי את הבצק סוכר . שימו לב- את הבצק סוכר אפשר לשים רק אחרי שהעוגה קרה לגמרי.
בצק סוכר בצבע לבן רידדתי דק ועטפתי את העוגה .
בצק סוכר בצבע ורוד רידדתי והכנתי רצועות.
2 רצועות שמדביקים באמצעות מכחול עם מעט מים בצורת + על העוגה.
רצועה נוספת עוטפת את העוגה מלמטה ומסתירה את האי דיוקים שבקצוות.
פרחים קטנים שקרצתי הדבקתי גם כן עם טיפונת מים ואז מתחילים את הסרט העליון.
חותכים רצועות מרודדות ומעגלים אותם.מניחים בצורת פרח אחד על השני ומדביקים עם מעט מים.
כדאי לשים בתוך החורים ניילון או נייר טישו בשביל לשמור שיתייבש בצורתו ולא יפול .
את כל ההדרכה מצאתי ביוטיוב בסרטונים מאוד מפורטים !! מצרפת לכם סרטונים בהם נעזרתי :
הדרכה איך להכין ציפוי לעוגה כמו מתנה -
הדרכה איך להכין פפיון -
ומדביקים את הפפיון במקום הרצוי בעוגה .
והנה התוצאה הסופית -
השארתי את העוגה לנוח לקראת מחר - לצילומים .
את הצילומים עשינו בסטודיו "רגעים במסגרת" אצל ריקי לוגסי המהממת !
ריקי היא חברה טובה שלי . הסטודיו המקסים שלה מאובזר היטב וגם המחירים שלה נוחים מאוד.
אני מצרפת לכם תמונות שתראו כמה ליה נהנתה :
יש עוד מלא תמונות יפות אחת אחת !!!
ואיזה אלופה ריקי הצלמת !כמה סבלנות וגישה לילדים ... ממליצה עליה בחום !
ליה הקטנה ממש נהנתה מהעוגה שהיתה כל כולה רק שלה ...ואיזה כיף שאפשר ללכלך ולהתלכלך ...
חוויה !! ממליצה לכל אחד .
העוגה יצאה ממש טעימה !!! אפילו את מה שנשאר (שבקושי נשאר..) ממנה - אכלנו...
אגב - את התמונות קייק סמאש של לירון עשינו בבית... היה חוויה מעולה ומזכרת נהדרת אבל ההבדל עצום בתוצאה
ובתמונות המקצועיות . אז אני בהחלט ממליצה לעשות קייקסמאש ושכל אחד יחליט לפי הנוחות שלו .
אבל- אל תוותרו על החוויה.
תהנו :)
אממה - ליה שלי קצת שונה מלירון .... היא אלרגית לחלב .
אנחנו שומרים עליה שמא תיחשף במליון עיניים ומקפידים על כל דבר שהיא מכניסה לפה .
אז חשבתי לוותר . אבל ההרגשה שהילדה צריכה להיות שונה / לא לעשות את מה שאח שלה וחברים שלה (אצלנו
קייק סמאש זה טרנד בחברה..) עושים - דיי התבאסתי ... אז החלטתי שלא. אני לא מוותרת !
אני אכין את העוגה בעצמי ואדאג שתהיה פרווה ב-100 אחוז והכל יהיה בסדר!
וכך עשיתי .
הדרכה מלאה להכנת העוגה :
הכנתי עוגת שוקולד עם בלילה של השופרסל - פרווה ללא חשש ל"עלול להכיל/ יוצר בפס יצור חלבי (אלה מושגים
שלומדים רק כשמגלים שהילד אלרגי....)
לבלילה מוסיפים שמן וביצים. הכנתי אותה בקוטר 24 שתצא גבוה ונתתי לה להתקרר.
במקום לצפות אותה בממרח שוקולד - ציפיתי אותה בממרח לוטוס שגם הוא פרווה ללא שום חשש (וטעים להפליא).
הציפוי אגב למי שלא יודע אמור להיות ממש שכבה דקה וזה לצורך הדבקת ציפוי הבצק סוכר.
ואז הכנתי את הבצק סוכר . שימו לב- את הבצק סוכר אפשר לשים רק אחרי שהעוגה קרה לגמרי.
בצק סוכר בצבע לבן רידדתי דק ועטפתי את העוגה .
בצק סוכר בצבע ורוד רידדתי והכנתי רצועות.
2 רצועות שמדביקים באמצעות מכחול עם מעט מים בצורת + על העוגה.
רצועה נוספת עוטפת את העוגה מלמטה ומסתירה את האי דיוקים שבקצוות.
פרחים קטנים שקרצתי הדבקתי גם כן עם טיפונת מים ואז מתחילים את הסרט העליון.
חותכים רצועות מרודדות ומעגלים אותם.מניחים בצורת פרח אחד על השני ומדביקים עם מעט מים.
כדאי לשים בתוך החורים ניילון או נייר טישו בשביל לשמור שיתייבש בצורתו ולא יפול .
את כל ההדרכה מצאתי ביוטיוב בסרטונים מאוד מפורטים !! מצרפת לכם סרטונים בהם נעזרתי :
הדרכה איך להכין ציפוי לעוגה כמו מתנה -
הדרכה איך להכין פפיון -
והנה התוצאה הסופית -
השארתי את העוגה לנוח לקראת מחר - לצילומים .
את הצילומים עשינו בסטודיו "רגעים במסגרת" אצל ריקי לוגסי המהממת !
ריקי היא חברה טובה שלי . הסטודיו המקסים שלה מאובזר היטב וגם המחירים שלה נוחים מאוד.
אני מצרפת לכם תמונות שתראו כמה ליה נהנתה :
יש עוד מלא תמונות יפות אחת אחת !!!
ואיזה אלופה ריקי הצלמת !כמה סבלנות וגישה לילדים ... ממליצה עליה בחום !
ליה הקטנה ממש נהנתה מהעוגה שהיתה כל כולה רק שלה ...ואיזה כיף שאפשר ללכלך ולהתלכלך ...
חוויה !! ממליצה לכל אחד .
העוגה יצאה ממש טעימה !!! אפילו את מה שנשאר (שבקושי נשאר..) ממנה - אכלנו...
אגב - את התמונות קייק סמאש של לירון עשינו בבית... היה חוויה מעולה ומזכרת נהדרת אבל ההבדל עצום בתוצאה
ובתמונות המקצועיות . אז אני בהחלט ממליצה לעשות קייקסמאש ושכל אחד יחליט לפי הנוחות שלו .
אבל- אל תוותרו על החוויה.
תהנו :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה