יום שלישי, 29 במרץ 2016

אוכל יצירתי זה עמק של תנובה



תמיד ידענו שבאוכל לא משחקים.
אבל לאחרונה נהיה טרנד של ארוחות לילדים בעיקר כאלו שנשלחות בקופסאות לגן
ולבתי הספר בשלל צורות ,צבעים וטעמים.
עם הטרנד החדש השכילו והשיקו בתנובה את הגבינה הצהובה הטעימה והמוכרת בצורות
שונות(משווק בצורת דובי ובצורת רכבת).
הרעיון הוא לתת נפח נוסף לארוחה ולהפוך אותה ליצירתית מלבד טעימה .

השבוע התנסתי בגבינה הצהובה החדשה והבנתי כי הרעיון באמת קסום.
הדרך בה הבן שלי יכל להשתתף בתכנון ארוחת הערב ולבקש את הארוחה שלו לפי פרי דמיונו
גרם לו לרצות יותר לאכול וגם לסיים את הצלחת שכן זוהי היצירה שלו והרי לא זורקים יצירות לפח...

כך בכל ארוחת ערב בשבוע האחרון אני מתייעצת איתו איך ירצה את הארוחה, באיזו צורה ומה המרכיבים
שיתפסו מקום אצלו בצלחת (ובבטן) וזו הזדמנות נהדרת גם עבורי להכניס לו לצלחת ולתפריט מרכיבים
שונים שבאופן שוטף הוא פחות אוהב אך הם מעטרים את היצירה ומה שיושב בצלחת בסופון של דבר נאכל.

מקסים בעיני !
אנחנו ממש אהבנו.
מגיע במארז של 200 גרם, 28 אחוזי שומן, עשירה בסידן.
ניתן להשיג ברשתות השיווק .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה