יום חמישי, 14 בינואר 2016

השקשוקה של אוליביה




אני תמיד אומרת שיש דברים שתמיד צריך שיהיו בארון .
שלל המצאות שיכולות לסדר לנו דברים בזמן קצר.

זה בדיוק מה שהרגשתי אתמול כאשר חשקה נפשי בשקשוקה טעימה
אך מגירת המקרר היתה נטולת עגבניות וכל מה שיכלתי לגייס היה שום ובצל.
אז נזכרתי בצנצנת הרוטב לשקשוקה שקיבלתי להתנסות מאוליביה.

קצצתי מהר בצל ושום טרי וטיגנתי צ'יק צאק עד השחמה.

כאשר השחימו פשוט הוספתי משתי התערובות החדשות של אוליביה -
רוטב לשקשוקה ורוטב חריף לשקשוקה.

טיגנתי עוד כמה שניות תוך ערבוב עד להטמעת הרטבים עם הבצל והשום.
הוספתי ביצים ולאחר כ-5 דקות הנמכתי את האש וכיסיתי את המחבת עם מכסה.

לאחר כמה דקות פתחתי והריח הנפלא שהגיע לאפי בישר על הטעם המופלא שהגיע בהמשך.

אז כן , צנצנות הרוטב של אוליביה לגמרי נכנסות אצלי לרשימת ה- חייבים שיהיה בבית.
כל מה שהוספתי היה בצל ושום מטוגנים ומעל הביצים מעט פלפל שחור גרוס ומלח .
יצא מעולה !

ממליצה בחום !

ניתן להשיג ברשתות השיווק,
מחיר כ14 ש"ח .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה