יום שלישי, 9 ביוני 2015

קציפת מסקרפונה עם פירות יער .קינוח יוקרתי וטעים .


ישנה מסעדה מוכרת שאנחנו מאוד אוהבים להגיע אליה
רק בגלל הקינוח המהמם שלה.
לעיתים אני עושה הזמנת take away ומגיעה לאסוף רק
כי ממש בא לי על הקינוח הזה .

מתוקף היותי שופרסטארית (שגרירת שופרסל) קיבלתי בשבוע שעבר את
סדרת המוצרים החדשה של השופרסל- פירות קפואים.


המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש היא תמונת הקינוח המפורסם
והאהוב עלי .
החלטתי להכין אותו (או לפחות משהו קרוב אליו...)
התוצאה -
נדירה !
קינוח יוקרתי, טעים והכי חשוב- קל להכנה !

מצרכים :
2 שמנת להקצפה,
250 גרם גבינת מסקרפונה,
3 כפות אבקת סוכר,
פירות יער קפואים ,
בישקוטים (במקור זה שיערות קדאיף) .

אופן ההכנה :
מקציפים 2 שמנת להקצפה עד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את אבקת
הסוכר ומקציפים למשך עוד 20 שניות - עד שתיטמע.
מקפלים פנימה לתוך הקצפת את גבינת המסקרפונה ומקפלים לתערובת אחידה
(מערבבים בעדינות בצורת 8 ).
את פירות היער של השופרסל מפשירים מבעוד מועד.
בניית המנה:
בתחתית המנה נשים את הבישקוטים (ניתן לשים שערות קדאיף כמו במקור
וזה יוצא מעולה לא פחות).

מעל התחתית אנו יוצקים את קציפת המסקרפונה שלנו

ומעל נפזר פירות יער .

השילוב המתוק חמוץ יוצא מעולה ולמי שמאוד אוהב מתוק ניתן להוסיף גם
קונפיטורת פירות - תותים/אוכמניות וכדומה.
ניתן להוסיף גם פירות טריים(תותים/דובדבנים) .
מנה מנצחת, מרשימה וטעימה ביותר .

כרגיל - המוצרים המעולים של מותג הבית שופרסל עושים עבודה נהדרת.

תהנו :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה