כבר יותר מחצי שנה שאני משתעשעת במכשיר המולטיקייק שרכשתי
ומביאה לכם מתכונים מהממים ומוצלחים.
השבוע קיבלתי את המכשיר icake מבית foodappeal שההבדלים
בינו לבין המכשיר שיש לי זה הפלטות הרבות והשונות והציפוי נון סטיק-
שכך כבר אין לי צורך בשימון השקעים לפני שימוש.
במכשיר החדש קיבלתי פלטות שלא היו לי בקודם - וופל בלגי .
נכנסתי למטבח והתחלתי להכין לי ארוחת בוקר יוקרתית-
קרוק מאדאם על וופל בלגי .
מצרכים :
2 כוסות קמח תופח ,
2 בייצים ,
כפית וחצי מלח,
קורט (קמצוץ) סוכר,
1/2 כוס שמן,
חצי כפית תמצית וניל,
רבע כוס מים פושרים.
אופן ההכנה :
מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה וחלקה ללא גושים .
שופכים וממלאים את השקעים במולטיקייק עד סוף השקע(החצי
התחתון) וסוגרים את המולטיקייק לכ-6 דקות .
*יש לחמם את המכשיר כ-5 דקות לפני.
בינתיים מכינים את התוספות- ביצת עין רכה, כדור גבינת שמנת,
סלמון מעושן וירקות חתוכים .
מוציאים את הוופל ויוצרים את המנה כאשר הביצה יושבת מעל
ארוחה קלה ,טעימה ומרשימה .
ניתן לעשות בגירסה בשרית- נקניק חזה אווז מעושן , ירקות, ביצת עין
ורטבים :)
ואז התחשק לנו קינוח ....
אז עשינו את הגירסה המתוקה -
וופל בלגי עם תותים וקצפת
מצרכים :
2 כוסות קמח תופח,
2 בייצים,
3/4 כוס סוכר,
3/4 כוס שמן,
כפית תמצית וניל,
קורט (קמצוץ) מלח,
רבע כוס מים פושרים.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה חלקה ואחידה ללא גושים
כעבור כ-6 דקות מוציאים ומסדרים בצלחת לפי טעמכם .
מכיוון שהבת שלי אלרגית לחלב אנחנו משתמשים בקצפת
צמחית, תותים, סירופ שוקולד וסוכריות.
קינוח מעולה בזמן הכנה קצר ובקלות .
קארין שלום,
השבמחקהערב ניסינו להכין את הגרסה המלוחה לוופל.
התערובת לא הגיעה למרקם של בלילה אלא יותר כמו בצק והוופל יצא דחוס מאוד.
נראה היה שחסרים נוזלים למתכון.
באיזה כוס השתמשת?
או לחילופין,האם יש סיכוי שנפלה טעות בכמות הנוזלים במתכון?
אודה לבדיקתך...
תודה מראש!
היי, במתכון הזה אני מגיעה לבלילה מאוד דלילה , אולי הכמויות לא היו זהות... במתכונים שלי כוס הכוונה לכוס חד פעמית שקופה של שתיה קרה .באיזה כוס השתמשת ?
מחקהיי, השתמשתי בכוס מדידה
מחקהיי, השתמשתי בכוס מדידה
מחקהי קארין, איזו כמות יוצאת מהמתכון הזה? וופל אחד או כמה?
השבמחקהיי שיריס, יוצאים 3 וופלים מהמתכון הזה
מחק