יום חמישי, 19 בפברואר 2015

קייקפופס מלוחים במילוי גבינת שמנת פלפלים ופפריקה



כן אני מכורה.
מכורה למכשיר המולטיקייק שלי .
כל הזמן רק חושבת על רעיונות חדשים - מה להכין איתו.
כך קרה שקיבלתי היום גבינת שמנת נפוליאון 16% עם פלפלים
ופפריקה להתנסות והדבר הראשון שקפץ לי לראש - מעניין אם זה
הולך בקייקפופס.

אז כן. זה הולך. הולך מצוין אפילו .

מצרכים :
1/2 כוס שמן ,
כפית וחצי (שטוחה) מלח,
2 כוסות קמח תופח,
2 בייצים ,
חצי כוס מים פושרים,
קופסת גבינת נפוליאון פלפלים ופפריקה.

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה - שמן, מלח,קמח,ובייצים לבלילה אחידה ללא גושים.
מוסיפים חצי מקופסת הגבינה ומערבבים .

מוסיפים את המים לדילול הבלילה . מערבבים לבלילה חלקה.

מחממים ומשמנים את מכשיר המולטיקייק .
מוזגים מהבלילה חצי כמות מהשקע ובעזרת כפית קטנה שמים
קצת גבינה בפנים לאפקט ההפתעה

וסוגרים עם עוד בלילה עד סוף השקע.

אופים במולטיקייק 7-9 דקות תלוי במכשיר .
מוציאים ומגישים .


הקייקפופס מצוינים לארוחת בוקר/ ערב , הולכים נהדר עם ירקות ומטבלים.
ניתן לשים בקערית גם מהגבינה עצמה כמטבל . היא מצוינת בכל מצב.



תהנו :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה