יום רביעי, 17 בדצמבר 2014

עוגת מוס לוטוס פירורים - עונג צרוף.

מכירים את like&share ?
 הם אלו ששולחים מוצרים חדשים להתנסות וכל אחד יכול לקבל - רק צריך להרשם
בפעילויות (צריך להספיק להיות בין הראשונים) וכך תוכלו גם אתם להתנסות במוצרים.
הפעם קיבלתי את הממרח לוטוס קראנצ'י - שהוא כמו הממרח הרגיל רק עם עוגיות
טחונות מה שמוסיף סמיכות וקראנצ'יות לממרח .

עם הממרח המעולה הכנתי את העוגה המעולה שלי - מוס לוטוס פירורים .
והרי לכם המתכון :



המצרכים :
2 שמנת מתוקה להקצפה (אפשר גם צמחית לגרסת פרווה)
צנצנת ממרח לוטוס קראנצ'י,
500 גרם עוגיות לוטוס,
200 גרם חמאה(או מחמאה לפרווה)
אופן ההכנה :
מקציפים את מיכלי השמנת המתוקה לקצף יציב.
ממיסים במיקרוגל את ממרח הלוטוס (50 שניות במיקרו זה מספיק) שופכים לקערה ומקפלים את הקצפת
לתוך הממרח בתנועות קיפול עד להשגת מרקם אחיד- יהיו פירורי עוגיות והמרקם מחוספס אך אחיד.
להכניס לקירור.
במעבד מזון - לטחון את עוגיות הלוטוס עם החמאה .
לשים ברינג 24 או תבנית 24 לבחירתכם ולשטח.
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל15 דקות.
להוציא ולגרד באופן שווה חצי כמות הפירורים ולהמתין עד לקירור מלא של העוגיות.
כשקר לגמרי- לרוקן את המוס לתבנית ולמלא באופן אחיד את הפירורים מעל .
שעה למקפיא ויש לכם עוגה טעימה ביותר , מיוחדת ומרשימה - והכי חשוב - קלה להכנה!
למי שרוצה פרווה -טבעונים /שומרי כשרות שאוכלים את העוגה לאחר ארוחה בשרית,
או אלרגים לחלב (כמו הבת שלי ) את העוגה אפשר לעשות בגרסה צמחית והיא לא פחות
 טעימה !!! הממרח פרווה :)
ספרו לי איך יצא לכם ...
ותיהנו :)

6 תגובות:

  1. מה זאת אומרת מגרדים באופן שווה< לא הבנתי את החלק הזה..?

    השבמחק
  2. מה זאת אומרת מגרדים באופן שווה< לא הבנתי את החלק הזה..?

    השבמחק
    תשובות
    1. הכוונה לגרד באופן שווה - לא לעשות בורות בעוגה אלא לגרד שכבה אחידה של פירורים שיהיה לנו לשים מלמעלה ובלי חורים מלמטה.

      מחק
  3. האם השתמשת בקצפת הצמחית השנייה למוס הלבן שבתמונה? מעט לא ברור

    השבמחק
    תשובות
    1. המוס לא לבן הוא בצבע חום בהיר - זה הקצפת שמעורבבת )מקופלת( יחד עם צנצנת הממרח לוטוס.
      2 שמנת צמחי(או חלבית לבחירתך)יחד עם צנצנת לוטוס מביא אותך למוס לוטוס מדהים.

      מחק
  4. מתכון מדהים , באמת תודה! את אלופה

    השבמחק